Monday, February 15, 2010

..::FORUM BAITUL MUSLIM::..

Assalamualaikum wbt..

Mcm agak lambat je saya promote event ni..huhu
Tapi tak pe masih sempat lagi kalau sahabat2 nak pergi..
Mari2 semua saya jemput kalian pergi forum Baitul Muslim..
Harga tiket murah je..RM5...
Speaker didatangkan khas dari Indonesia..Saudara Habiburrahman El-Shirazy..sape yang tak kenal dengan beliau...tak kenal??jangan nak membongak ye..dah khatam citer Ayat2 Cinta ngan Ketika Cinta Bertasbih takkan tak tau kot sape beliau..
Juga penulis buku "Aku Terima Nikahnya"..sah2..
Ust Hasrizal juga pemilik www.saifulislam.com..
Jangan risau tiket ada dijual pada 'hari kejadian'..
so sape2 yang buat keputusan last minute nak pergi still ada peluang..
moh sume ringankan punggung anda poie ramai2 ke majlis ilmu ini...




ps:ada kesilapan skit pada poster ni...bukan Versus tapi Verses..maaf sume atas kekhilafan..




5 comments:

Murtadha Rafaai said...

Usaha yang baik dan perlu diteruskan..
Hurm,macam mana boleh terpanggil Ustaz Habiburrahman El-Shirazy tu..
Mesti best forum ni..

intan.maisarah said...

wahh..best nyeee

nurilham7 said...

to mus:
insyaAllah bermanfaat forum ni..
lepas ni sciences blh la jemput habiburrahman datang uia kuantan plak...

to sara:
sara dekat je kan ngan utp..
rugi la kalo tak poie..

Anonymous said...

we: alor..kite jauh la plak.huhu

nurilham7 said...

to we:we ko gune la pintu doraemon..hahaha