Wednesday, March 10, 2010

Update2!

Assalamualaikum wbt...


tu la dia keje akak saya..suka paksa saya update blog..kalau dulu dia yang paksa saya buat blog..skang ni paksa saya update blog..haha..tapi tak pe.kalo bukan sebab dia paksa takda la blog ni...kadang2 seseorang tu perlu di'push' baru dia akan buat..contoh macam saya ni..walaupun saya tau saya ni tak pandai menulis ayat2 yang skema...banyak kali try tapi asyik tak jadi..ish3...



skang saya update siap tukar template...saya tau tak cantik template ni..tapi suke hati saya la blog saya...kalo ngkome nk cantik2 buat blog sendiri ea...janji warna hijau tu ada...haha..kalo tak tadi macam nk amik template yg bawah ni...tapi tak jadi plak..kang nmpk cam ganas je..



naruto vs sasuke..kui3..


Bukan sengaja tak update..saya tau mesti korang dah bosan tgk gambar tomyam basi tu..haha..asyik2 bukak gambar tomyam je..dah la tgh puasa...tgk gambar tomyam yg lazat plak tu(lazat ke?)..ish3..kesian korang...


Alhamdulillah minggu yang busy lagi memenatkan hampir berakhir...baru je abis 2 test(vector calculus n programming) dan juga last event 'heart 4 Islam' aka h4i. Disebabkan ni 1st time saya join event kat UTP ni, saya tak berapa pandai nk manage masa...assignment banyak buat last minute(huhu kantoi..)tapi siap gak..result test plak tak tau la mcm mna..saya dah buat yg terbaik..hanya mampu berserah kat Allah...lepas mid break ada lagi test yg masih belum selesai(dynamics, intro to material sc)..dan paling tak best tak dapat balik rumah awal! ada lab manufacturing technology hari sabtu!waaaaa sedihnye...dah la lab lama lagi memenatkan...hari tu buat welding..dekat seminggu lenguh2 tangan..ye la berat benda alah tu...mana biasa angkat berat2 ni..ceh ngade2 plak..tapi apa2 pun welding mmg best...blh la pas ni jadi welder..haha...



Semalam(selasa)..penutup campaign h4i sekali dengan final pertandingan nasyid Malam Inspirasi Seni...4 kumpulan berentap(In-Saff, All For Ummah, Well Done dan Read-One)..sume mantap2...suara yg mcm Fitri UNIC pun ada...artis jemputan kumpulan Saujana...terima kasih kat Saujana sbb sudi datang memeriahkan closing h4i..dan juga jadi juri utk final MIS...kebetulan Saujana baru release album baru "Buku Nota"..eh betul ke?ada plak bukan la.."Nota Cinta"..malam tu Saujana bawa 2 lagu dari album baru dan 2 lagi dr album lama...lagu dalam album baru ni best2...tunggu apa lagi.. sila dapatkan di pasaran sekarang gak!promote la plak...eh lupe nk bagi tau yg All For Ummah dapat tempat pertama...apa2 pun sume kumpulan mantap2 malam tu...saya suka tgk org main percussion je sbnrnya...nak main tak reti plak....paling unik alat percussion kumpulan AFU...sorang sampai main 2-3 alat..tak sangka budak2 engine ni ada bakat bermain alat perkusi ni..



...::Nota Cinta::...


26-28 Mac ni..adik-adik UIA PJ ad induksi PKPIM UIA-PJ..minta maaf adik2...akak tak dpat join...ada kelas hari Sabtu...kalo kelas takde gerenti akak pegi nye...hehe....sedih tak dapat pegi ni..sob3..kalo buat awal seminggu dapat la pegi sbb tgh cuti lagi..tapi nk buat cam ne..takda jodoh..apa2 pun moga induksi berjalan lancar. Manfaatkan induksi ni sebaik2 nye..kalau tak paham ape2..jgn segan silu tanya kat mantan2..oke?



Oke la dah pukul bape ni..dah tgh malam..saya nak masuk tido..esok kelas kul 8 pagi...afwan korang terbaca post merapu ni...apa2 pun saya doakan kalian semua sentiasa dilimpahi dengan rahmat Ilahi...insyaAllah..ameen...


wassalam...


Zzzzzzzzz..........................

3 comments:

Anonymous said...

org yg suka wrna hitam work best under pressure. :)

NUR ZATIL ILHAM said...

kalo suke warna ijo lak cane?

Anonymous said...

suka warna ijo kerjanya sistematik + teratur.